Mittlivligaliv

Alla inlägg den 26 april 2015

Av Sandra - 26 april 2015 20:57

Idag var det bestämt att dagen skulle spenderas ute i vår trädgård med Jane, sagt och gjort...

Även om vädret va lite halvdåligt så gick vi ändå ut och började röjaloss :)


Åh va mycket vi fick gjort! Så himla roligt att se vad som tittar fram lite här o var, vi fick klippt både buskar och träd väldigt rejält, där fanns ju ogräs som var i storlek med dom riktiga buskarna...


Här kommer en massa bilder:

                   


Sen fick vi även passat på att ge bort vår sandlåda som stod mitt på vår gräsmatta, den har lilla söta Ellen mer nytta av så den fick flytta hem till henne istället :)


 

Så nu ska vi så lite nytt gräs där, sen ska det grävas lite dränering i trädgården eftersom någon har klatat sig och förstört den dränering som en gång funnits där och fungerat...

Så det blir till att gräva upp o lägga ner rör och sen hoppas jag på att vi kan sätta en ny mur istället för lecablocken som finns där just nu...och en ny fin häck på framsidan :)

Åhh, det är så mycket jag vill göra nu :)

   


Vi fick även blåst nytt liv i mitt lilla träd på framsidan, totalt misskött så det fick en riktig nerklippning, bort med alla döda och tråkiga grenar så att allt nytt och fräscht får allt ljus :) de lilla trädet kommer bli kanonfint :) även silverbusken bredvid fick sig en liten omgång men den har tagit sig rätt så bra utan någon större uppmärksamhet faktiskt.


Så nu sitte vi i soffan och pustar ut efter en väldigt effektiv dag, nya tag imorgon...


Ovido - Quiz & Flashcards